Den sidste fredag i november, blev det som i de foregående år markeret at julelyset blev tændt i Allingåbro. Det hele startede ved Djursland For Fuld Damp, og allerede inden de var klar til at sætte konkurrencen i gang kl. 16 var pladsen foran den gamle station fyldt med forventningsfulde børn og voksne som glædede sig til at komme rundt til de flotte julepyntede butikker. Allingåbros egen Havnenisse havde også mødt op for at sprede glæde blandt de ventende børn.

Tilslutningen i år var rekord stor, da hele 125 konkurrence ark blev udleveret, og så gik jagten ellers rundt i byens butikker efter de flotte nisser som børnene i børnehaven havde lavet til formålet. Som noget nyt i år havde også Brandstationen takket ja til at deltage på turen op mod Dagli Brugsen.

Mens ventetiden ved Dagli Brugsen skulle fordrives inden de sidste kom i mål fra turen, kunne spejderne byde på glögg og æbleskiver, og der var smagsprøver fra Slagter Drachmann. Som annonceret blev det store juletræ tændt ca. kl. 17:15 hvorefter den gode Havnenisse sang for, og dansede rundt om juletræet med alle de glade fremmødte børn.

Efter juletræet var tændt blev der udtrukket vindere af de flotte præmier sponsoreret af de deltagende butikker på turen. Dagli Brugsen havde sørget for gode præmier som spejderne kunne udlodde i amerikansk lotteri, og slutteligt kunne alle de fremmødte børn få en slikpose med hjem.

Tak for deltagelse og præmier fra: Djursland For Fuld Damp • Allingåbro Hotel • Allingåbro Herre og Damefrisør • Allingåbro Fodklinik • CAD Veteranbilmusseet • Blomsterbutikken • Glerups eftf. • Bacheriet • Julles Kiosk • Røde Kors Genbrug • Byens Butik • El-Trik• Det Kreative Hus • Sklep • Brand og Redning Djursland • BFA Allingåbro • Slagter Drachmann • Spejderne i Allingåbro • Havnenissen

En særlig tak til Dagli Brugsen Allingåbro for æbleskiver/glögg, præmier og slikposer