De sidste lørdage har der været musikalsk optræden for beboerne på plejehjemmet Farsøhthus, og denne lørdag var heller ikke en undtagelse. Byens lokale musiker Peter Mackie stillede op sammen med det nyskabte band Stjernetrioen, og kunne således slutte en perlerække af gode oplevelser til glæde for beboerne som pga. corona virus ikke har kunne få besøg af deres familie.

Nu er besøgsforbuddet på kommunens plejehjem heldigvis ophævet, og beboerne kan derfor se tilbage på de sidste 7 lørdage, fyldt med skøn musikalsk underholdning. I Allingåbro er vi så heldige at der bor flere musikere som gerne har villet stille op på parkeringspladsen foran Farsøhthus, selvom vejret til tider har været lidt koldt.

De sidste 4 lørdage har underholdningen også været livestreamet på Portalens Facebook side så dem som ikke kunne komme til vinduet alligevel har kunne få en glimt at de gode musikere.

Du kan herunder se en film fra lørdag d. 9. maj hvor Stjernetrioen underholdte.