3. klasse på Allingåbroskolen får i efteråret muligheden for at tilmelde sig minikonfirmandundervisning hos valgmenighedspræst Signe Helbo fra Norddjurslands Valgmenighed om tirsdagen kl. 14.00-15.30.

Første gang er tirsdag d. 22. september i elevernes klasselokale. Forløbet afsluttes tirsdag d. 10. november med en såkaldt ”ulvetimegudstjeneste” for hele familien med efterfølgende pizzaspisning i Vejlby kirke kl. 17-19.

Temaet for forløbet vil være fællesskab – mon ikke vi alle har brug for at tale om dét efter de seneste måneders adskillelse? Minikonfirmanderne og præsten vil opføre et teaterstykke ud fra dette tema ved den afsluttende ulvetimegudstjeneste.

Har I spørgsmål til forløbet, er I velkomne til at kontakte mig på SMS/opkald på 23679413. Ønsker I at tilmelde jeres barn, er det påkrævet, at I kontakter mig og oplyser både barnets fulde navn samt kontaktoplysninger på min. én forælder senest to uger før, altså d. 8. september. Spred gerne budskabet, så I husker at få jeres børn meldt til!

Glædelige hilsner,

Signe Helbo

Valgmenighedspræst i Norddjurslands Valgmenighed

Se invitationen her ->