Kære alle,

‼️ YDERLIGERE AFLYSNINGER AF GUDSTJENESTER ‼️
Her til aften er det meldt ud, at kravene i kirken skærpes, således at al sang forbydes – herunder også fra kor og kirkesanger. Derudover må gudstjenesterne kun vare 30 minutter. I forlængelse heraf har biskopperne anbefalet, at alle gudstjenester t.o.m. d. 3. januar aflyses.
Denne anbefaling anser vi som fornuftig – omend meget trist. Derfor må vi med beklagelse meddele, at OGSÅ GUDSTJENESTERNE FØRSTE OG ANDEN JULEDAG AFLYSES!
Vi skulle have hørt en prædiken om samfundssind og sunget en masse dejlige julesalmer de dage. Det sidste må vi ikke, og det første prædikes tilsynelandende bedst ved at gennemføre aflysningerne.
Vi glæder os til 2021, hvor vi forhåbentlig igen kan synge sammen. Signe vil forsøge at sende jer digitale tiltag undervejs – første gang i morgen, juleaftensdag, hvor vi sender digital gudstjeneste fra kl. 9.00. Vi håber, I vil være med!
Må I alle få en glædelig jul – trods alt ⭐️