Allingåbro kan desværre ikke se sig helt fri for indbrud i private ejendomme. Men man kan selv være med til at forebygge det sker.

Ét af tiltagene kan være at benytte sig af Nabohjælp som tilbydes af Det Kriminalpræventive Råd og Trygfonden.
Kort og godt går det ud på at de hjælper med at formidle kontakt til naboer og beboer i området så man sammen kan hjælpe med at holde øje med om der sker noget usædvanligt i området, og på den måde være ekstra opmærksom på hindandens bopæl.

Flere områder i byen har allerede etableret sig med den gratis formidling fra Nabohjælp. Heriblandt er f.eks. Fyrreparken, Broager, Pilevænget og senest har en beboer i Byparken taget initiativ til at få flere med i ordningen ved at omdele sedler til alle husstande.

Gå ind på www.nabohjælp.dk hvor du kan læse meget mere om hvordan du kan være med til at passe på dit og naboernes boliger.

[embeddoc url=”http://www.allingaabro-portalen.dk/wp-content/uploads/2016/03/nabohjælpbrev.pdf” height=”1075px” download=”all”]