Allingåbro Gymnastik forening afholdte gymnastik opvisning sammen med Ørsted gymnastik søndag den 24. April i Allingåbro hallen.

Spændte gymnaster fra 5 forskellige hold lavede en fantastisk opvisning. Der var 250 gæster til vores opvisning, der alle nød godt af både kaffe og kage bagt af forældre, vi takker for hjælpen. I år var der blevet indsamlet rigtig mange flotte gaver fra vores lokale erhverveliv til Amerikansk lotteri. Efterfølgende afholdte Allingåbro hallen arrangement med aftensmad, til de gæster der havde tilmeldt sig, hvilket ligeledes var en stor succes.

Vores dygtige instruktører havde arbejdet hårdt på at lave en sjov og god opvisning både for gæster og for børn. I kulissen var der masser af sommerfugle i maven og forventningsfulde blikke. Alle gymnaster og gæster havde en skøn eftermiddag, med masser af glade gymnastikbørn.

Alle i Allingåbro Gymnastikforening siger tak for denne sæson vi glæder os til at se jer igen til sæsonstart i september.