Allingåbro Motor Festival kunne for 13. gang inviterer til masser af underholdning for alle med benzin i blodet. Den østlige del af byen var lukket af til stor glæde for de mange tusinde gæster, som havde valgt at bruge dagen i selskab med trialcykler, RC biler, bil/motorcykeludstilling, drifting, dragrace, folke race, leopardkampvogn, traktor træk og meget meget mere.

Over alt på området var der en herlig duft af benzin og brændt gummi når de mange hestekræfter blev sluppet løs. Foruden alle motoriserede aktiviteter var der igen i år et bredt udvalg af mad, musik, udstillinger og boder for en hver smag. Dagen sluttede med en stor fest i området med den bedste Kim Larsen kopi, leveret af ingen ringere end Ole Gas.

Arrangørerne bag Allingåbro Motor Festival har allerede fastsat datoen til næste år, hvor der den 20. maj igen bliver Motor Festival i Allingåbro.

Du kan læse meget mere på www.motor-festival.dk