Festlig reception i Hallen

Fredag d. 27. maj blev der holdt reception i hallen på baggrund af den nye halinspektør Jakob Borst Sørensen tiltrædelse. Ca. 80 mennesker kiggede forbi i løbet af eftermiddagen, heriblandt mange af de lokale erhvervsdrivende som ville byde Jakob velkommen.

”Jeg er rigtig glad for at der var så mange der kiggede forbi og tak for alle gaverne. ” siger Jakob. Der er allerede sket nye tiltag i hallen efter han startede. Blandt andet er der, som noget nyt, startet børnebadminton og volleyball op.

Udover de daglige aktiviteter har Jakob og hans hustru Mette også andre ting på tegnebrættet. Blandt andet nogle efterårsferieaktiviteter i samarbejde med Allingåbro Idrætsforening og et indendørs loppemarked også til efteråret.

Men som Jakob siger: ” Hovedsagen er jo bare at få en masse mennesker til at bruge hallen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.