Børn, elever og fællesbestyrelsen i Allingåbro Børneby vil hermed gerne sige “af hjertet tak” til sponsorerne for de fantastisk flotte t-shirts og det store Børneby-banner, som er blevet produceret i løbet af juni 2016.

T-shirts og banner skal anvendes til fortsat at sætte Allingåbro på landkortet som en by der rummer det hele, i særdeleshed en dejlig og udviklende Børneby, med stærk sammenhængskraft mellem dagpleje, børnehave, SFO og skole.

En Børneby som indgår i det forpligtende, lokale brobygningsarbejde mellem Børneby, borgerforening, erhvervsdrivende og lokalbefolkningen. Det kommer også til udtryk i den stærke opbakning til vores Børneby.

Både t-shirts og banner har allerede haft deres debut, da Børnebyen deltog i optoget i forbindelse med Heksefesten i Allingåbro.

Vi vil rigtig gerne takke:
Allingåbro Totalbyg v/Ole Taasti
Møllebistroen, Auning
Blomsterbutikken, Allingåbro
Nyt Syn, Auning v/ Karis Bak
Allingåbro Borgerforening
Röchling Meta-Plast, Allingåbro
Laredo, Allingåbro
Allingåbro Grill og Pizza
Madxpressen, Allingåbro
Samutex v/Guido Muschilewski
Vision Print v/Flemming Eriksen

De bedste hilsner
Allingåbro Børneby