Så blev det august og et nyt skoleår banker på i Allingåbro Børneby. Allerede nu hænger der skilte i lygtepælene, der skal minde os alle om at passe godt på ungerne i trafikken. Personalet i børnebyen og børnene glæder sig til at komme i gang med det nye skoleår.

Også fællesbestyrelsen er klar til at gå i gang her efter sommerferien. Fællesbestyrelsen i børnebyen består af forældrerepræsentanter fra hhv. dagpleje, vuggestue, børnehave og skole, samt medarbejder – og elevrepræsentanter. Derudover har byens foreninger fra dette skoleår to repræsentanter i fællesbestyrelsen, det er Lars Nielsen og Palle Ankerstjerne. De skal være med til at sikre det gode samarbejde mellem fællesbestyrelsen og foreningerne.

Distriktsleder af Allingåbro Børneby Christian Sloth skrev i juli et nyhedsbrev til forældrene i børnebyen. Her er et uddrag af det som han gerne vil have kommer ud til hele byen.

[embeddoc url=”http://www.allingaabro-portalen.dk/wp-content/uploads/2016/08/Nyhedsbrev-for-Allingåbro-Børneby-UDDRAG-4.7.16.pdf” download=”all” viewer=”google”]