Uddrag af nyhedsbrev for Allingåbro Børneby

Så blev det august og et nyt skoleår banker på i Allingåbro Børneby. Allerede nu hænger der skilte i lygtepælene, der skal minde os alle om at passe godt på ungerne i trafikken. Personalet i børnebyen og børnene glæder sig til at komme i gang med det nye skoleår.

Også fællesbestyrelsen er klar til at gå i gang her efter sommerferien. Fællesbestyrelsen i børnebyen består af forældrerepræsentanter fra hhv. dagpleje, vuggestue, børnehave og skole, samt medarbejder – og elevrepræsentanter. Derudover har byens foreninger fra dette skoleår to repræsentanter i fællesbestyrelsen, det er Lars Nielsen og Palle Ankerstjerne. De skal være med til at sikre det gode samarbejde mellem fællesbestyrelsen og foreningerne.

Distriktsleder af Allingåbro Børneby Christian Sloth skrev i juli et nyhedsbrev til forældrene i børnebyen. Her er et uddrag af det som han gerne vil have kommer ud til hele byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.