Allingåbro Børnebys boldspilsal havde torsdag d. 16. marts gennemgået en magisk forvandling til en scene fra 1001 nats eventyr.

På tværs af den store sal hang guirlander af flotte udklip af kameler, lampeånder, skattekister og hvad der ellers høre et rigtigt ørkeneventyr til, væggene var dekoreret med tæpper og smukke malerier – alt sammen noget som alle skolens klasser har hjulpet med at producere.

4 klasse stod for årets skolekomedie “Hvabeharbar og de fire døve røvere” – et moderne 1001 nats eventyr, fyldt med gode grin og skuespil i verdensklasse. Det var da også en tydelig stolt 4. Klasse der modtog stående klapsalver efterfølgende.

Efter skolekomedien åbnede bazaren med er væld af boder, med alt lige fra madboder over små konkurrencer, til diskotek og spøgelsesgangen for de modige. Alle klasser havde hver deres bod og børnene tog virkelig ansvar når de i fællesskab skulle få boderne til at fungere. Mens ungerne hyggede sig med at passe og besøge boderne, var hele boldspilsalen fyldt med øer af borde besøgt af kaffedrikkende og snakkende forældre.

Festen sluttede kl. 21 og det var nogle trætte, glade og stolte børn, der forlod Allingåbro Børneby efter en vellykket skolefest.

Tak til hele Allingåbro Børneby for et rigtig hyggelig og gennemført arrangement.