Søndag afholdt Allingåbro Gymnastik forening sin årlige opvisning. Der var forventnings glæde og spænding blandt de mange børn og voksne der skulle på gulvet og vise hvad de har lært i denne sæson.

Som de første kom de allermindste kørende ind på gulvet på et lagen trukket af mor eller far, nogle af deres besteforælder. Her var der fart over feltet. Bagefter blev der balanceret med ærteposer, leget fange leg, spillet ballon og danset.

Efter mor/far og barn holdet blev det Fjolletroldenes tur. Og selvom solen skinnede i Allingåbro denne søndag havde alle børnene fundet paraplyerne frem og dansede i “regnen”. De mange glade børn fik også vist hvor gode de var blevet til koldbøtter og meget andet.

Til sidst, men absolut ikke mindst, blev det motions damernes tur vise hvad de har gået og øvet sig på. De modige damer lavede en flot opvisning med glæde og et lille twist.

Allingåbro gymnastik forening vil gerne sige tusind tak for den stor opbakning til årets opvisning. Tak til deltagerne, tak til familierne der kom og støttede op og også en stor tak til de frivillige instruktører.

Det blev en dag i gymnastik foreningens ånd, men glade børn og voksne.