Byens Butik er en genbrugsbutik, hvor der er plads til alle. Her arbejder frivillige for at skabe en flot butik, et sted med plads og hensyn til den enkelte og ikke mindst et overskud til gavn for Allingåbro.

Nu har du muligheden for at blive en del af det stærke fællesskab, vi mangler nemlig lige nu friske, glade folk i butikken. Så har du lyst til at bruge et par timer om ugen i en hyggelig, hjertevarm og velassorteret genbrugsbutik, er det her lige noget for dig.

Opgaverne som løses i Byens Butik er mange. Måske du brænder for styling af butikken, kundekontakten eller klargøring af de mange flotte effekter, der kommer ind i butikken. Måske kan du afse 2 timer om ugen, måske har du 10? – det er ikke vigtigt hvor mange timer du har, det vigtige er at du har lyst til at være med og gøre en forskel for dem som kommer i Byens Butik. Timeantallet aftales når du starter.

Har du lyst til at være med, så slå et smut forbi Byens Butik i Jernbanegade, Allingåbro, i åbningstiden mellem 10 og 17 og hør mere, der er helt sikkert en kop kaffe på kanden. Du kan også ringe til Lillian på tlf: 3030 2695.