Onsdag aften mødte 14 friske volleyspillere op i Allingåbrohallen til sæsonens første træningsaften.

En stor del af spillerne var gengangere fra sidste års sæson, men tre nye spillere var kommet til, ligesom spillere fra tidligere år igen havde fundet plads i kalenderen til spille igen. Derudover har yderligere fem spillere meddelt, at de spiller med igen år, men blot var forhindret, så det tegner godt for byens volleyhold.

Holdet træner onsdage fra 20-21.30 i Allingåbrohallen og der er plads til flere.

Allingåbro Mix-Volley er for dig, som elsker at spille volley, hvadenten du er nybegynder eller øvet. Vi er et seriøst motionshold med et godt mix af kvinder og mænd i alle aldre på forskellige niveauer. Træningen tilpasses flere niveauer, så alle kan være med og udfordres. Vi vægter både basisteknikker og sammenspil højt, men også godt humør og sved på panden.