På en smuk sensommereftermiddag i august har repræsentanter fra Allingåbro Børneby været på besøg på Farsøhthus Plejehjem.

Allingåbro Børneby ville gerne udvise deres dybeste medfølelse i forbindelse med den tragiske brand på Farsøhthus plejehjem den 3. august 2018. En sådan hændelse sætter tydelige spor, og det kan være svært at finde de rette trøstende ord.

Og når ordene kan være svære at finde, så ville Allingåbro Børneby udvise sin respekt og medfølelse ved at give beboere, medarbejdere, ledere og frivillige 4 store gavekurve samt 4 smukke planter til at lyse op i en eftertænksom tid.

Allingåbro Børneby havde til markedsdagen “Allingåbro på den anden ende” stået for salget af amerikansk lotteri, med gevinster skænket af Dagli´ Brugsen Allingåbro. Uden tøven besluttede Allingåbro Børneby at nogle af midlerne skulle gå til henholdsvis Allingåbro Brandstation og Farsøhthus plejehjem.

Allingåbro Børneby blev inviteret på dejlig eftermiddagskaffe af afdelingsleder Laila S. Frederiksen og det blev til en god snak med beboere og medarbejdere. En smuk eftermiddag med fællesskab, omsorgsfuldhed og samtale i højsædet.