Hver søndag viser DR K gudstjenester kl. 14.00, der er optaget forskellige steder i landet. Omkring påske vil fire af disse gudstjenester være optaget i Vejlby Kirke, hvilket vi er meget stolte af i Allingåbro og omegn. Her på egnen er vi i den særlige situation, at vi har hele to folkekirkelige menigheder, der anvender Vejlby kirke: en sognemenighed og en grundtvigsk valgmenighed. Begge menigheder får æren af at vise, hvordan det danske kirkeliv tager sig på disse kanter, når Danmarks Radio gæster Norddjursland. Optagelserne falder to hverdagsaftener i marts, hvor der begge dage vil fejres to gudstjenester i træk:

Tirsdag d. 19. marts v/sognepræst Gustav Eyermann, Vivild-Vejlby sogne
Her fejres: 1. og 2. søndag efter påske

Onsdag d. 20. marts v/valgmenighedspræst Signe Helbo, Norddjursland Valgmenighed
Her fejres: Palmesøndag og Langfredag

Begge dage falder optagelserne kl. 16.00-17.30 samt kl. 18.30-19.00. Deltager man i to gudstjenester samme dag, byder de respektive menigheder på sandwich og vand i den mellemliggende pause.

Tilmelding er ikke nødvendig, og alle er velkomne til at deltage. Vi glæder os til at vise den smukke kirke i Vejlby frem og håber på god opbakning fra jer alle. Kom og vær med til at tage en smule forskud på påskeglæderne!