I uge 27 afholdt Allingåbro IF i samarbejde med DGI Østjylland fodboldskole for 66 drenge og piger i alderen 5 til 12 år. Børnene kom fra Vivild IF, Rougsø FF, Nørager BK og Allingåbro IF.

Ugen bød på regn, blæst og solskin, masser af boldspil, besøg af Johnny Thomsen og Bjørn Kopplin fra Randers FC, fodboldkampe og fodboldøvelser, tur til fodboldgolfbanen i Ryomgaard, teknikbaneøvelser, afholdelse af mini EM og VM, uddeling af præmier, diplomer, kåring af årets fightere og ugens ”gode kammerat” både ved de yngste og ældste.

DagliBrugsen Allingåbro sponserede frugter til fodboldskolen gennem hele ugen, så de fodboldglade børn kunne få frugter 2 gange om dagen, og børnene fik lækker mad hverdag, da man havde haft mulighed for at tilmelde sig en frokostordning.

Alt i alt en rigtig hyggelig uge med masser af sjov og ballade.