Op mod 25 friske børn havde taget i mod tilbuddet fra AIF Tennis/Badminton, om at prøve badminton.

Tilbuddet kom i stand på initiativ fra halinspektør Jakob Borst Sørensen, og Anders Bak Simonsen fra AIF Tennis/Badminton, og er et gratis tilbud for alle skolesøgende børn indtil skolernes sommerferie.
Viser det sig at blive en succes starter der hold igen, når sæsonen begynder til september.

De 2 trænere Anders Bak Simonsen og Thomas Fisker vil fremover træne de unge, hver onsdag fra kl. 16-17.

“Vi råder over hallen fra 16-18 og kommer der flere så deler vi det i 2 hold, så alle kan få mest muligt ud af træningen. Nåede du ikke at få det prøvet i dag, ja så kommer du bare næste onsdag” fortæller en tydeligt begejstret Anders Bak Simonsen.

Hallens Cafeteria har samtidig åbnet, og der er mulighed for at få lidt kaffe og man kan endda købe aftensmad. Skulle man have travlt kan den også bestilles og pakkes, så den er klar til at tage med hjem når træningen er slut.