Det er netop blevet offentligt gjort at Leo Petersen overtager posten som formand for Borgerlisten i Norddjurs efter Torben Jensen.  Leo Petersen er et kendt ansigt i Allingåbro, hvor han i mange år har været aktiv i idrætsforeningen, hvoraf de ti år har været som formand for hovedforeningen. Senest har han siddet med i aktivitetsgruppen Allingåbro Står Sammen, som arbejder på at skabe sammenhold på tværs af foreningerne i Allingåbro, men som startede med det formål at bevare Allingåbroskolen og dette er stadig gruppens primære opgave. Noget som Leo vil arbejde videre på politisk.

En anden årsag til Leos indgang i politik er at Torben Jensen, Olaf Krogh Madsen og John Saaby ikke stiller op ved næste valg. Dermed ville der være færre til at varetage interesserne i den vestlige del af kommunen. Hvilket har fået Leo til at gøre alvor af overvejelserne om at stille op og føre Borgerlisten videre.