Der er vist ikke nogen der kan være i tvivl, om hvilken butik det er der ligger på hjørnet af Hovedgaden og Broagervej. Udenfor butikken er der nemlig et stort udvalg af flotte blomster og planter. En patineret gul cykel pryder ligeledes gadebilledet med røde blomster i kurven og på bagagebæren. Inde i den lille butik er tre kvinder i fuld gang med at rette til i butikken. Annette som ejer butikken står med boremaskine og hænger urtepotteholdere op på en gammel tralle der står i butikken. Hylderne er fyldt med grønne planter og ind i mellem dem er der skønne farvestrålende blomster og urtepotter af enhver art, og kølerummet bugner af afskårne blomster til at binde buketter af. På en reol står der et spændende udvalg af nordiske specialiteter, som dels sælges som de er, men også bruges når Blomsterbutikken pakker gavekurve.

Annette har haft blomsterbutikken i lidt over to år, og har fået etableret en forretning som folk kører langt efter. Hun har også kunder som ringer fra USA, Grønland og Italien for at bestille blomster til familien i Danmark. Derudover leverer hun til Brugserne i Allingåbro, Vivild og Bønnerup, samt købmanden i Nørager. I øjeblikket har butikken ud over Annette to fastansatte, en frivillig og også praktikanter.

De lokale i Allingåbro er gode til at bakke op om butikken og Annette fornemmer en god synergi byens butikker imellem. Kunderne der kommer hos hende, lægger ofte vejen forbi fx bageren for også at få en kage med til kaffen. Blomsterbutikken er erhvervsmedlem i Borgerforeningen.

Ud over det normale salg i Blomsterbutikken kører de også forskellige temaer. I næste uge er det kaktusser, der er i fokus, og allerede nu bugner butikken af kaktusser i alle afskygninger.

Nogle gange holder de aften åbent med særlig gode tilbud, disse aftner vil kunne ses her på Portalen.

Mangler du en flot værtindegave er det her helt sikkert stedet at finde den.