Lørdag den 18. august havde Allingåbro Brandvæsen besøg af repræsentanter fra Allingåbro Børneby.

Anledningen var højtidelig. Allingåbro Børneby havde til markedsdagen “Allingåbro på den anden ende” stået for salget af amerikansk lotteri, med gevinster skænket af Dagli´ Brugsen Allingåbro. Uden tøven besluttede Allingåbro Børneby at nogle af midlerne skulle gå til en stor gavekurv til Allingåbro Brandvæsen.
Allingåbro Børneby ville gerne udvise deres dybeste respekt for den heroiske og uvurderlige indsats Allingåbro Brandvæsen og frivillige ydede i forbindelse med den tragiske brand på Farsøhthus plejehjem den 3. august 2018.

Deres uselviske indsats gør dem til beundringsværdige rollemodeller for både børn og voksne og afspejler betydningen af et lokalsamfund, der altid står sammen.

Til stor glæde for både store og små blev der budt på en køretur i en af de flotte brandbiler, kyndigt navigeret af brandmand Rasmus Egeberg.